Ja kur e nxorri për herë të parë gjoksin Mihrije Braha! (FOTO)

Mihrija është ndër ato këngëtare që janë përherë në listën e më të njohurave dhe që prej shumë vitesh mbetet e pëlqyer dhe e diskutuar po ashtu. Këngëtarja është dëshmuar në shoqëri artistike, në skena festivalesh, por edhe në estradë.

Ajo ka një krijimtari të gjerë, të mbushur me shumë sukses. Mihrije Braha nuk mbetet mbrapa as kur është fjala për videoklipe, e gjithashtu është shumë e pranishme edhe në intervista dhe spektakle të ndryshëm.

Shpesh diskutohet pamja e saj rinore, pozat provokuese etj. Kur u zbulua pak më shumë për herë të parë Mihrija? Kjo ka ndodhur në kopertinën e albumit muzikor me titull “Eja”.