Ja kush do të udhëheq listën numër pestë të “Aleancës për Shqiptarët”

Surja Rushiti do të jetë bartës në listën e “Aleancës për Shqiptarët” në Zonën Zgjedhore numër pestë, në rajonin e Strugës, Ohrit Dibrës dhe Rostushës

Rushiti udhëheq degën e LR-PDSH-së në Strugë dhe është drejtor në Drejtorinë për Arsim në Komunën e Strugës.

Rushiti do të përfaqësojë LR-PDSH-në, RDK-në dhe UNITETI-n, si bashkëpunëtorë në koalicionin “Aleanca për Shqiptarët”