Ja kush është drejtor i ri i Burgut të Idrizovës

Antonio Dimov është emëruar drejtor i ri i burgut të Idrizovës në Shkup.

Ndryshimi i funksioneve udhëheqëse në burg vjen pasi që drejtori i deritanishëm u tërhoq pas vendimit të Aleancës së Shqiptarëve për dalje nga koalicioni qeveritar. Dimov në këtë post vjen në vend të Qerim Mahmutit, kuadër i Aleancës për Shqiptarët i cili në dhjetor dha dorëheqje nga funksioni.

Dimov ka kryer fakultetin e ekonomisë dhe e kryen funksionin e sekretarit të përgjithshëm të Partisë Liberale Demokratike (PLD).