Ja kush është fituesja e “Miss USA 2017” (FOTO)

Miss District of Columbia  ka rrëmbyer kurorën e ‘Miss USA 2017’

Mes tre finalisteve Miss New Jersey, Chavi Verg, Miss District of Columbia, Kara McCullough, dhe Miss Minnesota, Meridith Gould, 25 vjeçarja fitoi kurorën e më të bukuroës në Usa.

Fituesja mori kurorën nga Miss SHBA e vitit të kaluar, Deshauna Barber.