Ja kush fitoj “Këngën Magjike”

Fitues i sivjetshem i Kenges Magjike ështe Rozana Radi me kengen e saj “Ma thuaj ti”, në vend të dyte eshte Anxhela Pelisteri me këngen “Gënjeshtar” dhe në vend të trete Arilena Ara me këngen “Nëntori”/antpress