Ja kush ia dhuroi Encës unazën me diamant dhe perla

Enca ka postuar foton e një dhurate të veçantë për të. Ka qenë dikush me një shije të hollë, që i ka blerë unazë me diamant të rrethuar nga perlat. Enca e ka fotografuar unazën e vendosur në gisht tashmë, duke e falënderuar personin special që ia dhuroi.

“Diamant dhe perla nga zemra ime, FJ”, ka shkruar artistja. Ajo ka zbuluar kështu vetëm inicialet e atij që i zbukuroi ditën.

Kjo është dhurata speciale:

enca unaza