Ja kush përfolen emrat për ministra të Qeverisë së re ?!

Disa portale kanë spekuluar me emra të ndryshëm se kush do të bëjë Qeverinë e re, të kryesuar nga Zoran Zaev. Sipas tyre, Izet Mexhiti, Festim Halili dhe Bekim Maksuti mund të jenë pjesë e ekzekutivit të ri, duke mbajtur pozita në ministritë kyçe.

Po ashtu edhe emra të tjerë nga radhët e Aleancës për Shqiptarët përmenden për post ministror. Ndërsa nga LSDM, sipas portalit dokaz.mk, Radmilla Sheqerinska do të jetë zv/kryeministre, Damjan Mançevski zv/kryeministër, Oliver Spasovski, Edmond Ademi, etj.

Screen Shot 2017-05-07 at 2.27.59 AM