Ja mrekullia që bën 9-vjeçari për vëllain 11 muajsh

SHBA Një moment hutim mund t’i kushtonte shtrenjtë Eitanit të vogël Vogëlushi 11 muajsh ishte lënë për pak çaste vetëm mbi një tavolinë dhe po mos ishte për vëllain e tij 9 veç Joseph, për Eitan mund të kishte shkuar shumë keq.

Ai bëri një pritje të mrekullueshme dhe të habitshme në të njëjtën kohë të vëllait të tij të vogël. Kjo pritje spektakolare ka ndodhur një muaj më parë nga nëna tyre, Tina Levi por vetëm ditën e djeshme është publikuar po nga vet ajo. Pamjet janë marrë nga kamerat e sigurisë në shtëpinë e tyre në Florida, SHBA.