Ja orari i ushtrimeve pët fillestarët e fitnesit!

Ja orari i ushtrimeve pët fillestarët e fitnesit!

Ndërtimi i trupit tuaj fillon duke gjetur mënyrën adekuate që t’i ushtroni të gjitha grupet e muskujve në trupin tuaj.

Varet edhe nga njohurit tuaja në lidhje me anatominë e trupit, ndërsa në fillim preferohet që të ushtrohet vetëm katër herë në javë, në mënyrë që të parandaloni ndonjë dëmtim.
Edhe ushtrimet duhet t’i ndani në mënyrën e duhur që të keni rezultate.

Me poshtë gjeni orarin javor se çfarë duhet të ushtroni duke filluar nga e hëna deri të dielën.

E Hënë: Krahët dhe Tricepsi

E Martë:  Shpinën dhe muskujt e trapezit

E Mërkure: Pushim

E Enjte: Këmbët dhe Parakrahët

E Premte: Gjoksi dhe Bicepsi

E Shtunë: Pushim

E Dielë: Pushim.