Ja për çfarë u shkon mendja femrave gjatë një seksi të mërzitshëm…

Nuk është sekret që shumë femra kanë përjetuar marrëdhënie seksuale, të cilat mezi kanë pritur të përfundojnë. Kohë më parë një anketë e zhvilluar ka treguar se për çfarë mendojnë pjesëtaret e gjinisë së bukur në situata të tilla (për çdo gjë, pos për seksin), ndërkaq përgjigjet janë më shumë se interesante dhe paksa të papritura.

Më poshtë dëshmitë:

“Mendoj se çfarë duhet patjetër të bëj nesër nga detyrat që do t’ë kem”.

“Imagjinoj që jam me ndonjë tjetër”.

“Nuk e di shkakun, por mendoj për vendet ekzotike në të cilat do të doja të isha”.

“Më ka ngjarë disa herë dhe çdo herë kam filluar të mendoj për të njëjtën gjë – si ta thërras shoqen time më të mirë, t’ia tregoj të gjitha dhe së bashku të qeshim mirë”.

“Kam menduar se çfarë do të mund të gatuaj për darkë”.

“Nuk kam menduar edhe aq shumë, vetëm kam menduar se sa do të zgjasë kjo”.

“Kam menduar se a do të kishte qenë aq i keq edhe me ndonjë femër tjetër”.

“Sa do të isha kënaqur me kolegun e punës”./express/