Ja pse Ali Ahmeti meriton nofkën “kryeplak” (VIDEO)

Ali Ahmeti meriton çdo respekt për gjithë atë kontribut që ka dhënë për 40 vjet. E ka dëshmu se është kryeplak, vetëm ai dhe nuk e meritojnë tjerët. E meriton këtë fjalë dhe mendojë se ky epitet është ndoshta i vogël.”, theksoi Vesel Memedi, kreu i RDK-së në intervistën e tij të fundit në emisionin “Zig zag”.