Ja pse çiftet e lumtura nuk e bëjnë publike marrëdhënien në rrjetet sociale

Jetojmë në një periudhë të çuditshme, kur për disa njerëz një status në Internet mund të ketë më shumë rëndësi se sa çfarë ndodh në jetën reale.

Ne e vlerësojmë jetën e dikujt bazuar në fotot që ata publikojnë në Facebook dhe nga ajo që shkruajnë për veten. Por shpesh herë gjykimet tona janë të gabuara.

Ka disa arsye pse çiftet e lumtura nuk e bëjnë publike marrëdhënien e tyre në rrjetet sociale:

1-Kur njerëzit janë të lumtur me marrëdhënien e tyre romantike, jetojnë momentin

2-Çiftet që bëjnë publike problemet e tyre të lidhjes nuk fitojnë asgjë

3-Lumturia e vërtetë fillon kur jeni të lumtur që jeni me personin që doni

4-Askush nuk ka pse t’i vërtetojë diçka dikujt

5-Më e rëndësishmja, dy persona janë bashkë sepse duan të jenë dhe nuk i intereson nëse e kanë të shkruar këtë në rrjetet sociale apo jo.