Ja pse duhet të hani kos

Kosi është një nga produktet që e blejmë më shpesh në familjet tona. Ai gjendet gjithmonë në frigorifer. Nëse hani kos atëherë ju do të forconi sistemin imunitar, është i mirë për kockat dhe do t’ju ndihmojë në shuarjen e urisë. Pra kosi është shumë i vlefshëm në betejën kundër obezitetit.

Problemi është se shumica e kosit që blejmë nuk është natyral dhe për këtë duhet të bëjmë kujdes në përzgjedhje.