Ja pse femrat duan të bëjnë seks me burra të moshuar

Kur është fjala për preferencat seksuale, mosha nuk është vetëm një numër, e veçanërisht për femrat të paktën kështu sugjeron një studim nga Finlanda.

Në përgjithësi, meshkujt pavarësisht moshës që kishin thënë se i preferojnë femrat që janë në vitet e tyre të 20-ta, përderisa femrat kishin preferuar partnerë seksual më të vjetër në moshë.

Por, interesantja qëndron mbi faktin se femra më e re në moshë me të cilën do të dëshironte të bënte seks një mashkull 37-vjeçar, duhet të ishte 21 vjeçare, ndërsa më e vjetra 49-vjeçare.

Ndërsa femrat 35 vjeçe do të bënin seks me një mashkull i cili nuk është më i ri se 27 vjet dhe jo më i vjetër se 46 vjet.