Ja pse jemi të varfër.Gruaja e kryeministrit të Singaporit ka çantë 15 dollar

Gruaja e kryeministrit te Singaporit ka një çantë dore me vlerë 15$.
Ajo përveç se është e lirë është edhe prodhim vendor e dizajnuar nga një student 19-vjeçar nga Singapori.
GDP-ja e Singaporit është mbi 55mije dollarë për kokë banori në krahasim me Shqipërinë që është 4mije dollarë për kokë banori më poshtë është Kosova 3800dollarë për kokë banori.

Edhe përkundër vendeve tona të varfura, Edi Rama ka kollare (krevatë) me vlerë 2miji dollarë, Hashim Thaçi garderobën e ka të gjithë H.TH që është dizajnuar ekskluzivisht për të si dhe Nikolla Gruevski syze 60 mij dollar.

Pastaj pyesim pse jemi të varfër ???