Ja pse Nissani është veturë perfekte për dimër (Video)

Qe pse Nissani është veturë perfekte për dimër (Video)

Nissan është veturë perfekte për dimër, gjë të cilën e ka vërtetuar edhe këtë javë. Vetura e njohur japoneze e ka bërë testin e radhës në vozitjet në borë të cilin e ka kaluar në mënyrë të shkëlqyer.

Testet janë bërë në Kanada ndërsa kanë qenë pjesëmarrës drejtuesit e kësaj kompanie. Edhe shoferët janë të ndarë tejet të kënaqur me forcën dhe performancat e veturave të reja të Nissan./Indeksonline/