Ja qe sa vite janë martuar Mihrije Braha dhe Naim Abazi (Foto)

Janë një ndër çiftet me të njohura të skenës shqipe.

Mihrije Braha dhe Naim Abazi shpesh nëpër intervista kanë treguar se si janë njoftuar, më pas si ka ndodhur martesa e tyre.

E ndërsa sot, ata po festojnë 25 vjetorin e martesës.

Vite më parë, ata kanë realizuar një set ku Mihrija ishte veshur me vello kurse Naimi me kostum dhe dukeshin si çift që janë gati për martesë.

E pikërisht me një foto nga ky set, Mihrija kujton kohën kur u martua para 25 viteve.

 

screenshot_3