Ja qka kerkojne me shume shqiptaret ne Google

Motori i kërkimit Google edhe këtë vit ka paraqitur një analizë mjaft të detajuar rreth çfarë i kuriozojnë më shumë shtetet.

Mes shumë vendeve dhe pyetjeve sa i përket Shqipërisë kanë spikatur më tepër ato rreth ndërhyrjeve kirurgjikale. Shqiptarët duan të dinë nga Google se sa kushton të bësh operacion hundën apo edhe informacione të tjera të kësaj natyre. Ndërsa vendet e tjera si në Amerikën e Veriut njerëzit interesohen kryesisht për shëndetin dhe mënyrën e jetesës etj./Gazeta Express/