Ja sa herë në ditë mendojnë meshkujt për seksin

Burrat mendojnë mesatarisht të paktën 19 herë në ditë për seksin ndërsa një femre kjo i kalon në mendje të paktën 10 herë.

Të bësh seks treshe është ajo që fantazojnë më shumë femrat dhe meshkujt dhe kjo konsiderohet si fantazia më e shpeshtë por mes tyre ka edhe nga ato që konsiderohen të rralla.

Femrat janë ato që fantazojnë për seksin në një vend romantik, ndërsa meshkujt mendojnë për seksin oral apo të bëjnë seks me dy partnere njëkohësisht. Fantazitë seksuale të femrave orientohen me shume nga emocionet.

Ato janë të prirura të mendojnë për dikë që kanë një ndjenjë simpatie apo një njohje sado të vogël. Ndryshe nga meshkujt të cilët priren të fantazojnë edhe për femrat të cilat nuk i njohin apo nuk kanë asnjë lidhje emocionale. Burrat ndryshe nga femrat kanë një tendencë për ti bërë realitet fantazitë e tyre.

Fantazitë seksuale shpesh lidhen edhe me momentet që është duke kaluar një marrëdhënie. Por faktet tregojnë se ato asnjëherë nuk mungojnë. Ato jo gjithmonë janë të lidhura më tendencën për të parë apo fantazuar partnerë të tjerë, pasi ne shumë raste janë vetë partnerët që fantazojnë njëri-tjetrin.