Ja sa lehtë mund të gjesh vajza për qejf në Tiranë, 30-vjeçarja “shkon” për …(FOTO)

Kohët e fundit janë përhapur gjithmonë e më shumë vajzat të cilat ofrojnë trupin e tyre përkundrejt pagesës.

Nëse deri pak kohë më parë ky lloj biznesi ishte disi i kamufluar ku duhet të kishe njohjet e duhura për të siguruar një vajzë për seks, tashmë teknologjia ka thjeshtuar gjithçka.

Janë të shumta faqet në rrjetin social Facebook që tashmë të sigurojnë këtë “shërbim” madje duke i nxjerrë jashtë loje “tutorët” e vjetër. Kështu një djalë ka kontaktuar me një faqe e cila që nga emri nuk të linte dyshime për atë që ofronte, shkruan JOQ.

Biseda që do të shikoni në vijim duket aq normale a thua se po bisedojnë për një mall të çfarëdoshëm, psh një makinë. Mekanizmi është i thjeshtë, faqja të dërgon foton “e mallit” dhe nëse të pëlqen ajo dhe tarifa, ti lë numrin tënd të telefonit dhe “pakoja” të mbërrin në vendin e konsumimit të “shkëmbimit tregtar”.

Untitled