Ja sa mund të shpenzojnë partitë politike në fushatë

 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka përcaktuar limitin e shpenzimeve të fushatës për subjektet politike për zgjedhjet e parakohshme, në shumën prej 942, 573.5 euro.

Fushata elektorale do të fillojë më 29 maj dhe do të përfundojë më 9 qershor, ndërsa zgjedhjet e parakohshme parlamentare janë më 11 qershor.