Ja sa para do të harxhojnë komunat e Maqedonisë për zbukurimet e Vitit të Ri

Bashkia e Shkupit ka ndarë 200.000 euro për zbukuruar kryeqytetin.

Komuna e Manastirit dhe e Strumicës do të harxhojnë nga 35.000 euro.

Komuna e Kisella Vodës do të harxhojë 27.500 euro.

Komuna e Gjevgjelisë dhe Tetovës do të harxhojnë nga 19.500 euro.

Komuna e Ohrit do të harxhojë 19.000 euro.

Komuna e Gazi Babës do të harxhojë 13.700 euro.

Për festat e Vitit të Ri më pak do të harxhojë komuna e Shën Nikollës, edhe atë 4.800.

Këto zbukurime nëpër rrugë dhe objekte do të qëndrojnë deri në fillimin e motmotit të ri.