Ja se si do të dukej Michael Jackson sot po të ishte gjallë dhe pa operacione plastike (FOTO)

Michael Jackson është një simbol i muzikës botërore të të gjitha epokave. Ai dha një kontribut të jashtëzakonshëm në zhvillimin e muzikës, kërcimit dhe modës . Por , si shumë të tjerë  me talente të rradha , kishte ato “dobësitë” e tij, dhe kjo “dobësi” i shkaktoi një ndryshim dramatik në paraqitjen e tij.

Michael kreu disa operacione në mënyrë që të ndryshonte ngjyrën e lëkurës, që ishtë një nga veprimet më të guximshme që një njeri mund të ndërmarrë, por që i rezultoi fatale. Pamja e tij e re nuk ngjante fare bukur, por gjithashtu i solli sëmundje të ndryshme deri sa vdiç në 2005.

Ne menduam se do të ishte interesante të shikonim imazhe se si paraqitja e këngëtarit të famshëm ka ndryshuar me kalimin e viteve, dhe se si do të dukej pamja e Legjendarit Jackson në moshën 50 vjeçare nqs nuk do të kishte bërë asnjë operacion./shqiperiaime.al