Ja si do të duken paratë e reja

Banka popullore e Maqedonise ka bere pergatitjet e fundit se si do te duken parate e reja. Pritet vetem miratimi i komisioni dhe parate do te jenë te gatshme. Banka popullore gjithashtu ka bere edhe perzegjdhjen e kompanise e cila do te meret me shtypjen e parave./antpressscreenshot_2016-09-29-23-34-57-2screenshot_2016-09-29-23-34-57-1