Ja si do dukeshin liderët e botës nëse do ishin të varfër

 

Ata shihen si idhuj, pasi janë të mbuluar me para, luks, pushtet dhe kanë nën kontroll gjithçka që ndodh nëpër botë, por si do të dukeshin Trump, Putin, Obama, Bashar Al Asad e shumë të tjerë nëse do të ishin të varfër?

Një artist sirian ka sjellë përmes pikturave të tij ndryshim drastik, duke i ‘zhveshur’ liderët nga gjithë pushteti i tyre dhe duke i krahasuar me emigrantët dhe njerëzit e varfër që vdesin çdo ditë.

Ja si do të dukej dikush nëse i heq paratë, luksin dhe pushtetin… shihni videon: