Ja si duket restauranti i ri i kuzhinierit shqiptar Rene Rexhepi

Rene Rxhepi eshte kuzhinieri me i mire ne bote dhe restorani i tij eshte shpallur kater here si restorani me i mirerene-redzhepi-nov-restoran_2

.Cdo proekt i tij pritet me padurim,rene-redzhepi-nov-restoran_5

Studio e dizajnit Space Copenhagen ka mare per detyre te regulloj nje fabrike te vjeter industriale dhe te projektoj restorant estetik boteror.rene-redzhepi-nov-restoran_7

.Tash me disa vite eshte duke u bere dizajnimi i enterierit ne te cilen  duhet te shihen sa me shume ruajtja e struktures se vjeter ..Me qellim qe te krijohet atmosfere, jane duke u vendosur detale interesante te moderuara.Misafiret ne restorantin e ri kane mundesi te zgjedhin se ne çfare tavoline duan te ulen, ne tavoline kuadratale per dy persona, rrethore per disa persona, apo ne tavolina te perbashketa.rene-redzhepi-nov-restoran_4rene-redzhepi-nov-restoran_3rene-redzhepi-nov-restoran_1