Ja si është jeta e përditshme në shtetin më të izoluar në botë

Një fotograf gjerman ka publikuar një seri me foto, që ofrojnë një pamje unike brenda Koresë së Veriut.

Fotot e tij tregojnë një panoramë krejt ndryshe nga ajo që portretizohet në median perëndimore.

Martin Von Den Driesch, 48 vjeç, udhëtoi me të shoqen në vendin komunist dhe qëndroi aty për tetë ditë.

Fotot pret t’i publikojë në një ekspozitë.