Ja si janë veshur VIP-at në mbrëmjen gala të Elvanës dhe Valdrinit (Foto)

Një pjesë e VIP-ve që janë ftuar në mbrëmjen e organizuar nga Elvana Gjata dhe Valdrin Sahiti kanë preferuar të vishen me veshje me ngjyrë lejla.

Kështu me një fustan ngjyrë të tillë shikojmë që ka veshur aktorja dhe prezantuesja Jonida Vokshi.

Ndërkohë që vetë Valdrini, ka preferuar të veshë një xhaketë të zezë të ndërthurur me ngjyrë blu të errët ndërsa partnerja e tij një trupore të gjatë me ngjyrë te kuqe. Nderkore qe veshje nga Valdrini kanë zgjedhur te veshe edhe Lori Hoxha, dhe Leonora Jakupi.