Ja si jeton ish-gruaja e Donald Trump-it

Donald Trump e Marla Maples janë divorcuar në vitin 1999, por pavarësisht nga një e kaluar e trazuar ata ende i lidh bija e përbashkët Tiffany Trump

Marla edhe pse qëndroi e martuar më Trump-in për një kohë të shkurtër, ajo ishte zonja dhe gruaja e parë e Trump-it, transmeton “Lajmi.net”.

Donald dhe Marla kishin bërë një dasmë të madhe në hotel Plaza në Nju Jork.

Ajo është aktore dhe përveç roleve në filma ishte aktore edhe në Broadway.

Pas divorcit të saj nga Trump, Marla rriti vajzën e saj si një nënë e vetme, dhe në vitin 2013 ajo tronditi publikun kur pranoi se ende vazhdon ta dojë Donaldin.