Ja si ta hapni derën nëse harroni çelësin brenda veturës (Video)

Kjo video është një këshillë mjaft e mirë për ata që mund të kenë probleme me hapjen e veturës, pasi kanë harruar çelësat brenda dhe dera është mbyllur.

E tëra që ju duhet të keni me vete, është një top tenisi i cili ka një vrimë të shpuar. Si të veproni. E merrni topin në fjalë dhe vrimën e shpuar e vendosni në vrimën ku hyn çelësi i veturës dhe pastaj me tërë forcën e trusni topin për ta nxjerrë ajrin jashtë.

LEXO:  Zbulohet sekreti i goditjes së Bruce Lee’s (Video)

Dhe vetura do të hapet pa problem.

Shikojeni videon si bëhet kjo.