Ja si te vendosni zinxhiret gomave te vetures

Moti i ftohtë i shoqëruar me reshje dëbore dhe akulli janë bërë një nga shkaktarët kryesorë të aksidenteve që kanë ndodhur këto ditë dhe kryesisht gjatë gjithë stinës së dimrit.

Për këtë arsye edhe policia këshillon vazhdimisht që të përdoren zinxhirët në akset ku dëbora ka shtruar, por një pjesë e mirë e shoferëve nuk dinë se si t’i vendosin.

Për këtë mund t’ju ndihmojë kjo video, e cila tregon me detaje nxjerrjen e zinxhirëve nga kutia dhe vendosja tek gomat. Vendosni zinxhirët për një udhëtim më të sigurt dhe për të shmangur aksidentet./tesheshi.com/