Ja si u prit 1 dhjetori ne Austarli


1 Dhjetori në Sidnei të Australisë

1 Dhjetori për australianët është ndryshe nga vendet e tjera të botës.

Ndërkohë që bora zbardh shtetet e tjera të botës, dielli nxeh Australinë dhe Zelandën e Re.

Njerëzit marrin rreze dielli në plazhet më të bukura të Sidneit.