Ja si votuan deputetët për rrëzimin e Qeverisë

 

Mocioni i mosbesimit të Qeverisë ka kaluar në Kuvend me votat e PDK’së, ku  78 votuan pro, 34 votuan kundër dhe 3 abstenim.

 

Politiko.net ka siguruar  listën që tregon sesi votuan sot deputetët, kush votoi për rrëzimin e Qeverisë e kush kundër.

 

Këto janë votat: