Ja ushqimet që na bëjnë të kundërmojmë erë

Specialistët i kanë dy fjalë me ne: ajo që hamë ndikon në aromën e trupit (nuk e kemi fjalën vetëm për qepën apo hurdhrën.) Disa substanca që gjenden në ushqimet e mëposhtme metabolizohen në mënyra të ndryshme, gjë që ndikon tek aromat që çlirohen. Nëse keni ndonjë takim (pune ose intim) dhe do të rrethoheni nga njerëz, bëni mirë t’i shmangni këto ushqime: