Janë nënë e bijë por duken si motra (Foto)

Fama e tyre u rrit që kur Almeda u bë aktore dhe u martua me ‘Çënarin’.

Aktorja shqiptare dhe nëna e saj Albana ngjajnë mes vete aq shumë saqë kur shihen nuk është e vështirë të vërehet se janë një gjak.

Madje, ato më shumë duken si të jenë motra, pasi Albana duket shumë e re në moshë.

screenshot_3