Janet Jackson për herë të parë e veshur si myslimane

Janet Jackson është fotografuar për herë të parë e veshur si myslimane që pasi lajmëroi shtatëzaninë e saj.
Këngëtarja mendohet të jetë bërë myslimane që pasi u martua me miliarderin nga katari, Wissiam Al Manna, 41 vjeç, në vitin 2012.
Fotot tregojnë çiftin, që duket i relaksuar dhe i lumtur, teksa bëjnë shopping në Londër.