Jankullovska falemnderon Tearcën!

Ish ministresha për punë të brendshme e njohur edhe për nënçmimin dhe poshtërimin e shqiptarëve duke i quajtur ata “fis i egër indian”, ka falemnderuar Tearcën për përkrahjen që i kanë dhënë VMRO-së, shkruan Fakte.
“Loja mbaroi LSDM
51:49 për VMRO-në
Bravo Tearce” – ka shkruar Gordana Jankullovska në profilin e saj pas numërimit të votave./FAKTE.Net