Japonia organizon konkursin për gjoksin më të bukur

Japonia njihet për lojërat e saj seksuale , të cilat nuk janë moralisht të pranueshme në vende të tjera të botës.
Edhe njëherë, Japonia ka pushtuar të gjithë mediat pasi ka organizuar konkursin për gjoksin më të bukur në botë të femrave.
Kompeticioni titullohet “Bioppai”, që përkthehet në “gjinjtë e bukur”.Me tre nga pesë gjyqtare femra, ato vlerësohen ndryshe.
Fituese u shpall Ryuko Nakaoka, 23 vjeç, dhe përveç çmimit, ajo fitoi mundësinë për të qënë pjesë e një reviste mode.