Jeni plotësisht e lumtur? Përgjigjjuni këtyre pyetjeve që ta kuptoni

E keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë do ju duhej për ta plotësuar jetën tuaj? Ndoshta një partner që ju do, të udhëtoni nëpër botë, apo të keni një karrierë të suksesshme?

Sipas trajneres dhe ekspertes të stilit të jetësës, Sarah Jones, për të patur një jetë të kompletuar është shumë më e thjeshtë se aq.

Teksa ka dhënë disa detaje se çfarë ju duhet për të fituar në lojën e sfidueshme të jetës për Femail, ajo shton se nëse ju arrini t’i përgjigjeni këtyre pesë pyetjeve të arta, jeta juaj është e plotë.

1-Cili është pasioni juaj? – ta kuptoni çfarë është e rëndësishme për ju është çelësi i të jetuari një jetë me një qëllim të caktuar.

2-A jeni të lumtur? – të përjetoni lumturinë e vërtetë do të thotë të ndjeheni sikur çdo gjë është siç duhet të jetë.

3-Sa shpesh buzëqeshni? – ta dini si është të zgjohesh me një buzëqeshje në fytyrë është përbërësi kryesor i një jete të mirë.

4-A jeni pesimistë? – Çdo ditë bëni dhe merrni më të mirën e gjërave, pavarësisht si shkojnë ato.

5-A qani rregullisht? – Nëse qani kjo nuk është një shenjë dobësie – në fakt është e kundërta. Lotët janë një mënyrë e mirë për të nxjerrë të gjithë emocionet negative dhe të pranoni si ndjeheni. Më pas do të ndjeheni shumë më të lehtësuar.