Jo veç PDK-së, edhe AAK-së i bashkohen disa zëra femrash (FOTO)

 

Kryetari i Deçanit, Rasim Selmanajt ka njoftuar se sot AAK-së iu bashkuan disa vajza.

Njoftimi i plotë:

Sot në një takim bashkë me kryetarin e ARK-së, Kushtrim Loshaj, Aleancës ju bashkuan;

Arizona Lajqi( Pejë)

Arjeta Metaj( Pejë)

Arta Prenkaj( Planqor) si dhe u antarësuan , Biondina Ibra, Antoneta Prenka dhe Shyhrete Sadria!

Falemnderit për përkrahje!

Ndryshimi po vjen!

Ramushi është Kosova!

r.selmanaj