Jo vetëm miliona klikime, Redrum i Erës merr edhe rekord komente (Video)

Jo vetëm miliona klikime, Redrum i Erës merr edhe rekord komente (Video)

Ende pa u bërë 24 orë të lansimit të këngës dhe videoklipit në Youtube, janë arritur rreth 1 milionë e 600 mijë klikime, deri në orën nëntë të mëngjesit të sotëm.

Janë mbi 6 mijë komente mbi këngën në Youtube, dhe kjo tregon se sa ka marrë fama emri i Era Istrefit kudo nëpër botë.