Ju kujtohet fytyra e bebes në diell tek ‘TeleTubbies’? Ja si duket ajo sot (Foto)

Seriali “Teletubbies” që e kishim të gjithë përzemër, fillonte me daljen e një dielli duke buzëqeshur aq këndshëm. Personazhi i “diellit” sot është 22 vjeç dhe është shumë e bukur.

 Vite më parë, mediat e zbuluan se kush fshihej para fytyrës së diellit të serialit “Teletubbies”, transmeton Express.

Siç shihet nepërmjet fotografive ajo nuk ka ndryshuar edhe shumë edhe pse ka kaluar një kohë e gjatë.

Ajo quhet Jess Anij.