Ju kujtohet “Rosalinda”, shikoni se si duket ajo sot (Foto)

S’kishte si të ndodhte ndryshe kur protagoniste ishte ylli latin Thalia. Ajo ësëht një nga femrat latine më të bukura dhe ëmbëlsia dhe zëri i shaj nuki shuhen lehtë nga kujtesa publikut. Pas shumë vitesh në skenë ajo vazhdon të mbetet p[o e njëjta. Ka një freski dhe një bukuri natyrale që ebëjnë atë ndër femrat më të dashura.

Thalia ëshët shkëputur nga telenovelat duke iu kushtuar botës së muzikës dhe stilimit.Ajo është bashkëshortja e Tommy Mottola, një nga producentët muzikorë më të rëndësishëm në botën e muzikës.

Ata kanë së bashku 16 vite martesë dhe kanë sjellë në jetë dy fëmijë.Ata kanë një diferencë moseh prej 20 vitesh nga njërri tjetri. Pavarësisht kësaj ata kanë një martesë të suksesshme.