Juristja seksi nga Tirana jep këshilla për dashurinë. Nuk do zhgënjeheni…!

Ajo u bë e njohur falë formave të saj seksi që ekspozonte në rrjetet sociale, përtej faktit se është një studente e juridikut.

Redona Koçi, e cila tashmë konsiderohet si një juristet e ardhshme më seksi, kuptohet nëse do të vazhdojë këtë profesion, ka nisur që tani të japë leksione…për dashurinë.

Shpresojmë që Redona të shkëlqejë edhe në këtë fushë ashtu siç po shkëlqen me famën që ka marrë prej fotove seksi dhe provokuese që poston në rrjetet sociale.