Justin Biber sqaron fotografinë e pantallonave të lagura

Ditë më parë është publikuar një fotografi e Justin Bieber me pantallona të lagura, që dukeshin sikur këngëtari të kishte urinuar në to.

E 22 vjeçari vendosi që të qartësoj këtë fotografi përmes një postimi në Twitter.
“Dikush më solli lule dhe unë isha duke ngarë makinën. Kur bëra një kthese lulet u rrëzuan dhe si përfundim uji përfundoi në zonën time të penisit” ka shkruar Biber.