Ka filluar takimi i partive shqiptare.Ne Antpress do te ndiqni live deklaratat e lidereve.

Ka fillluar takimi i liderve shqiptar, per te vendosur per platformen shqiptare dhe qeverine  e re. Në takim janë tre liderët e Aleancës dhe nga ana tjetër Ali Ahmeti, Artan Grubi dhe Sadulla Duraku.

https://www.facebook.com/AntpressOfficial/videos/786257398197831/

Edhe ne këtë takim të thirrur nga Ziadin Sela, përsëri e kanë bojkotuar lideri i BESËS, Bilall Kasami si dhe lideri i PDSh-së, Menduh Thaçi. Pas perfundimit te takimit ne Antpress do te keni mundesi te ndiqni live deklaratat e pjesmaresve./antpress