Kallashi tregon takimin e parë me një hoxhë (VIDEO)

Besimtarët myslimanë në tërë botën tashmë kanë nisur muajin e Ramazanit.

Në mesin e besimtarëve të shumtë që kanë vendosur të agjerojnë janë edhe shumë fytyra të njohura publike në vendin tone.

Atyre i është bashkangjitur edhe njëra ndër femrat më të paragjykuara të skenës shqiptare, valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi.

Gjatë këtij muaji ajo ka vendosur që t’i ndërpresë të gjitha aktivitet e saj edhe pse  e pranon që nuk di edhe shumë për fenë së cilës i përket.

Donjeta tregon se nuk ka qenë asnjëherë në xhami, duke rrëfyer kështu takimin me një hoxhë për momentin më të vështirë të jetës së saj.

Kush është hoxha që i ka ndihmuar në momentin më të vështirë të jetës së saj, përse është penduar ajo dhe për çfarë do ta kthente kohën mbrapa, përgjigjet e këtyre pyetjeve i gjeni në videon e mëposhtme të emisionit më të shikuar në vend, Express Rozë