Kamera e fshehur duhet të filmonte kafshët e egra, por kap burrin lakuriq

Njeriu i identifikuar si Marek H nga Republika Çeke, konsumoi drogë për tu përpjekur që të trajtonte depresionin e tij.

Një kamer e fshehur e cila ishte vendosur në pyll për të kapur imazhe të kafshëve të egra, filmoi një njeri komplet lakuriq i cili besonte se ishte një tigër pasi kishte konsumuar drogë LSD.

Njeriu i identifikuar si Marek H nga Republika Çeke, konsumoi drogë për tu përpjekur që të trajtonte depresionin e tij.

Por pas marrjes së LSD ai vrapoi jashtë në pyll, i zhveshur lakuriq dhe duke filluar të sillej sikur ishte një tigër.

screenshot_13af6910f00000578-0-image-a-48_1480783975280