Kameramani hutohet nga gjoksi i konkurentes, harron punën për një çast

Një kameraman harroi punën për një moment dhe u hutua nga rrobat e tejdukshme të banjës së një konkurenteje dhe format e saj.

Ai e la pas dore punën dhe afroi kamerën më shumë sesa duhet në gjoksin e saj, duke nxjerrë fare nga ekrani fytyrën e vajzës.

Konkurentja Patricia Martinez po merrte pjesë në spektaklin “Mira quien salta” (Shiko kush hidhet), ku pjesëmarrësit hidhen në ujë nga një lartësi nga atletë profesionistë, dhe pasi kreu hedhjen nga lartësia doli përpara jurisë. Aty kameramani fillon të hutohet…