Kamerate sigurisë kanë regjistruar personin që ka demoluar Muzeun e Alfabetit në Manastir?

Portali SDK bën të ditur se kamerat e sigurisë kanë regjistruar thyerjen e Muzeut të Alfabetit të Gjuhës Shqipe në Manastir, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Kamera ka inçizuar një person që vendos ngjitëse në objekt dhe në pllakën përkujtimore, rreth orës 23 të natës së mbrëmshme. Nuk vërehet mirë fytyra. I njëjti person është kthyer në ora 2 të mëngjesit dhe me një bekaton i ka thyer xhamat e derës hyrëse.